چگونه عسل ارگانیک را تشخیص دهیم؟
عسل، شهد گل وگیاه بوده و شامل فروکتوز، گلوکز، مواد لعاب دار، اسید فرمیک، اسانس گیاهان و آب می باشد. برای تولید یک کیلو عسل باید 25000 زنبورعسل در طول فصل تابستان فعالیت کنند. عسل انواع مختلفی دارد و یک محصول غذایی مفید، پر ارزش و حیاتی است. خرید عسل ارگانیک و افزودن آن به رژیم غذاییتان در سلامت بدن شما بسیار موثر می باشد.
با توجه به گوناگونی و تنوع گیاهی موجود در مناطق مختلف، عسل ها با یکدیگر متفاوت بوده اند و تشخیص عسل طبیعی طبق یک دستورالعمل خاص ممکن نیست، اما می توان به چند ویژگی عسل طبیعی اشاره کرد.
عسل طبیعی عطر و طعم مخصوص خود را دارد و طعم شیرین آن تقریبا گلو را می سوزاند.
غلظت عسل بالا می باشد و در دمای گرم رقیق و در دمای سرد غلیظ تر می شود.
هنگامی که عسل طبیعی را را در دهان قرار می دهید و یا در بین انگشتان فشار می دهید، عسل به راحتی و با دمای بدن آب می شود و شما نرمی آن را حس می کنید. اما عسل غیر طبیعی دارای دانه های شکر می باشد و زبری خاصی دارد.
درباره این سایت