خواص گوشت قرقاول
گوشت قرقاول بسیار مفید است و مصرف این گوشت به همه ی افراد توصیه می شود. مصرف به اندازه این گوشت برای همه مزاج ها مناسب است و نیاز به مصلح ندارد. اگر طبع گرم دارید می توانید این وعده را با سرکه میل نمایید و اگر طبع سردی دارید، دارچین و فلفل مصلح خوبی برای این گوشت می باشند. بهتر است افراد قبل از مصرف مواد غذایی طبع بدن خود را بشناسند تا پس از مصرف دچار مشکل نشوند.
گوشت قرقاول منبع بسیار خوبی از فسفر، سلنیوم و نیاسین می باشد. 100 گرم از قرقاول پخته شده حاوی 240 میلی گرم فسفر می باشد که این میزان فسفر 24 درصد از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را تامین می کند. فسفر به کلسیم در استحکام استخوان ها و سوخت و ساز بدن کمک می کند.
درباره این سایت