سیب زمینی و درمان دیابت نوع دوم
محققان آمریکایی می گویند: کسانی که زیاد سیب زمینی می خورند با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم رو به رو هستند. این خطر در ن چاق و نی که زیاد سیب زمینی سرخ کرده می خورند بیش تر است. هر چند سیب زمینی گیاه مفیدی است، اما شاخص گلیسمی بالایی دارد و سبب افزایش سریع و شدید قند خون می شود. با گذشت زمان، این افزایش قند خون به سلول های انسولین ساز لوزالمعده آسیب می رساند. وجود این سلول ها برای سوخت و ساز قند خون لازم است.
بزرگ سالان کم تحرک یا مبتلا به اضافه وزن، به سبب مشکل مقاومت انسولین، در برابر تاثیرات غذاهای حاوی شاخص گلیسمی بالا آسیب پذیری بیش تری دارند. مقاومت انسولین پیش نشانه دیابت است که در آن سلول های بدن حساسیت خود را نسبت به انسولین از دست می دهند. شاخص گلیسمی در غلات سبوس دار، سبزیجات پر الیاف و میوه کم تر از سیب زمینی و آرد سفید است.
درباره این سایت